Pahuljak

Jeste li znali da na svetu ne postoje dve iste pahulje? Svaka snežna pahulja je jedinstvena, a Pahuljak je poput njih nežan i drugačiji! Uvek napravi najboljeg sneška, a najviše voli klizanje po ledu, jer njegove piruete ostavljaju sve bez daha! Ako i ti uživaš u nežnoj zimskoj čaroliji, započni svoju kolekciju jedinstvenim članom – Pahuljkom!

Zvezduljak

Zvezduljak je prava zvezda ove vesele družine! Veseo i smeo, predvodi svoje simpatične drugare u misiji da donesu prazničnu radost svima! Prvi će pokrenuti društvo na uzbudljive igre u snegu ili započeti veselu pesmicu koja svima greje srce! Ako si i ti najveseliji član svog društva, odaberi Zvezduljka, a zatim okupi sve drugare!

Smrzuljak

Smrzuljak obožava zimu, ali samo uz šal, kapicu, rukavice... i ako može – još jedan šal! Ipak, ni za šta ne bi propustio da uživa sa svojim drugarima u snežnim čarolijama. Smrzuljkova omiljena zimska aktivnost je pletenje šarenih zimskih rukavica i vunenih šalova – jer se uvek brine da njegovim drugarima ne bude hladno! Ako si i ti Smrzuljak u svojoj zimskoj družini, izaberi prvo njega, a onda ih okupi sve!

Promocija traje od 04.12. do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 25.12.2017.

U promociji učestvuju pakovanja od 1l, 1.5l, 2l,
kao i ostala pakovanja navedena u Pravilniku.

Pogledaj na mapi gde možeš preuzeti svoje virvirke

Ukoliko imaš neko dodatno pitanje, pogledaj dokumente u prilogu koji ti mogu pomoći.